Evides Industriewater

Evides Industriewater BV is een belangrijke waterpartner voor de industrie in noordwest Europa en is een dochter van Evides NV, de leverancier van het drinkwater aan 2,5 miljoen klanten in de provincie Zeeland, het zuidwestelijk deel van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Met het zuiveren van water heeft Evides al meer dan 130 jaar ervaring. Innovatie, kwaliteit en leveringszekerheid staan daarbij hoog in het vaandel.

AWZI Harnachpolder - Voorbezinktanks en slibindikker

Als de grootste leverancier van waterdiensten aan de industrie in Nederland, is Evides Industriewater verantwoordelijk voor de productie en levering van diverse waterkwaliteiten, zoals industriewater, gedemineraliseerd water, gedestilleerd water en proces water. Evides Industriewater bouwt en financiert waterbehandelingsinstallaties op basis van eigen ontwerp en bewezen technologie en neemt deze voor de klant in eigendom en beheer (DBFO).

Evides heeft ruime ervaring en expertise op het gebied van waterzuivering, waaronder ook de zuivering van afvalwater is inbegrepen. Afvalwaterzuivering is een belangrijke schakel in het waterketenbeheer. Evides Industriewater bezit en beheert diverse huishoudelijke en industriƫle afvalwaterzuiveringsinstallaties. Zo zuivert Evides onder meer het afvalwater van diverse bedrijventerreinen en van de luchthaven Schiphol.

www.evides.nl